Categories
Eesti

kiudainerikas retsept: täistera pasta pestoga

Reading Time: < 1 minute

Täistera pasta on kiudainerikas, sisaldab rohkem toitaineid, kui tavaline pasta ning aitab täiskõhu tunnet kauem hoida.

Mida vajad?

100 g täisterapastat
10 g pestot
100 g kirsstomateid
15 g seedrimänni seemneid
15 g riivitud parmesani juustu
Maitseks soola ja basiilikut

Kuidas valmistada?

Keeda pastat soolvees vastavalt juhendile pakendil. Samal ajal rösti pannil seedrimänni seemned (püüa neid mitte kõrvetada) Kurna pasta ära, lisa pestokaste ja tükeldatud kirsstomatid ning sega. Serveeri taldrikule ning puista peale röstitud seemned, parmesani juust ja värske basiilik.

(Parmesani juustus on vähem laktoosi, seega võib väike kogus sobida ka laktoositalumatuse korral)

1 portsjon:

380 kcal
46 g süsivesikuid
15 g rasva
13 g valku
5 g kiudaineid

💌 Liitu ka Elsavie uudiskirjaga, et saada igal nädalal kasulikku infot oma tervise heaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *